Hus og have

Jeg ville vide mere om luft til vand varmepumper

Oliefyret var stået af – og jeg ville gerne have noget der var mere klimavenligt end olie til opvarmning af min bolig – jeg vidste at der var noget der hed jordvarme og noget der hed solceller, men at der var noget der hed luft til vand varmepumper anede jeg ikke hvad var, og slet ikke noget jeg havde haft i mine tanker i forhold til at få skiftet mit oliefyr ud med. Det var lidt tilfældigt at jeg fandt ud af at der var noget der hed luft til vand varmepumper – det var min nabo der fortalte mig om det, og det vagte da min nysgerrighed. Jeg gik på nettet og googlede luft til vand varmepumper og fandt frem til en hjemmeside der hed danskvarmeservice.dk – her kunne jeg nemlig også lige se hvad der ellers var af alternative muligheder.

Luft-til-vand-varmepumpe

Jeg er glad for at jeg læste videre på danskvarmeservice.dk siden Vil du vide mere – for her fik jeg da virkelig nogle gode oplysninger. Det gjorde i hvert fald, at jeg kontaktede danskvarmeservice.dk for at høre, hvordan jeg kunne få denne løsning i mit hus – uden at alt skulle skiftes ud til en formue. Jeg fik besøg af en service tekniker, der forklarede mig hvad det krævede, og herefter fik jeg tilsendt et super godt tilbud, som jeg så efterfølgende gjorde brug af. Den dag i dag, har jeg et luft til vand varmepumpe – og der er service på, så jeg ikke skal bekymre mig om al mulig vedligeholdelse af det.

Comments are closed.

0 %