Hus og have

Container til leje ved flytning

Før hen hadede jeg at skulle flytte, men efter min sidste flytning, hvor jeg lejede en container, var alting meget nemmere – og jeg behøvede ikke have travlt med at få pakket ned eller ud. Jeg benyttede denne container som en slags flyttebil – jeg pakkede alt det ned, der skulle med, og fik så transporteret min lejede container hen til der hvor jeg skulle bo. Så kunne jeg i ro og mag indrette mig det nye sted alt efter mit humør og lyst. Jeg lejede en af de lidt større containere hos lagertilleje.dk og her kunne jeg beholde den så længe jeg havde brug for den. For mig var den en nem og billig løsning i forhold til min flytning. De havde heldigvis afdelinger flere steder i landet, så det var heller ikke noget problem, at den “flyttede med”.

Leje af container til flytning

Den container vi fik leveret var både pæn og ren og så også pæn ud udenpå, så den skræmmende ikke naturen eller synet for mine naboer. Men hvor er det nemt at leje container – har man lige brug for lidt opbevarings plans, så lejer jeg da bare lige en af de her containere, de fås jo i flere forskellige størrelser, så alt efter hvad det skal bruges til, bestiller jeg en størrelse der passer. Efter jeg var flyttet ind, havde jeg nogle genstande tilbage, jeg ikke lige vidste hvorhen med – og her blev der så bare lige byttet om, den store container væk og den lille havde jeg en måneds tid.

Comments are closed.

0 %