Familie og Børn

Billige rejser på Insideflyer.dk

Dejlig nyhed for mig, jeg fandt nogle billige flybilletter og hotel overnatninger da jeg var inde på Insideflyer.dk – Corona’en er overstået for mit vedkommende, og Danmark er åbnet op igen – så nu var det tid til at komme ud og opleve verdenen igen. Jeg fik nogle billige flybilletter til Malaga 496 kr. og vupti så var hele familien nede i varmen og havde en fantastisk billig ferie. Det jeg godt kan lide ved at booke mine flybilletter frem for at skulle have en charter rejse, er at jeg selv kan bestemme længden på mine rejser – hvis jeg bare vil afsted på 4 dage, så kan jeg komme det. Det samme gør sig gældende for hotel overnatninger. Nu tør jeg god rejse på denne model igen, for jeg tror ikke længere på at luft trafikken lukkes ned igen.

Så flyver vi med Insideflyer.dk

En flyve maskine er for mig den samme, og den er billig eller ej – så hvorfor så ikke tage den billige mulighed, og så komme afsted mere end 1 gang. InsideFlyver giver mig denne mulighed, og samtidig kan jeg optjene flere gratis flyrejser og hotel overnatninger. Det skal man da benytte sig af. Da jeg nu var inde på Insideflyer.dk var det ikke bare billige rejser jeg fandt, jeg så også lige at Apollo satser på aktiv ferie for solo-rejsende, og det er da en positiv nyhed, og noget der har manglet, med alle de singler vi har i Danmark. Så kan jeg komme afsted og min kæreste kan blive hjemme.

Comments are closed.

0 %