Familie og Børn

Parkeringshuse i midten af København

Turen går til København, familien har sat sig godt tilrette i bilen, og af sted det går. Det har jeg i hvert fald oplevet en del gange – og så nærmer man sig den indre del af København, og sveden begynder at pible frem på panden, for der er ingen parkeringspladser at finde – selvom jeg kender København en lille smule, så er det simpelthen mit største mareridt at køre i trafikken og lede efter et hul til min bil. Nogen gange kan man være så heldig at der lige er en der kører, og så kan man nappe pladsen, men det har jeg ikke oplevet mere en en gang. Jeg selv er nu begyndt at søge på nettet inden jeg kører hjemmefra, for at spare mig for mine angstanfald når jeg når til bygrænsen. Nu kan jeg se at der på ebp.dk står at der er 3 store parkerings huse tæt placeret på hinanden – og så skulle der være en mulighed for at finde en parkeringsplads inden for en kort radius.

Parkeringshus

Jeg elsker når der er et parkeringshus, for det er bare en tryg parkeringsmulighed for mig. Det at kunne finde parkeringshuse i København ved at google parkering kbh er for mig nemt, og så kan jeg bare taste adressen ind på min gps og så køre af sted. Det at min bil står i et parkeringshus, gør også at den står tørt, og de fleste parkeringshuse har også video overvågning, så jeg er sikker på at min bil bliver passet på.

Comments are closed.

0 %