Shopping og deals

Wallstickers til pigeværelser

Det er rigtig nemt at lave pigeværelser pigede, og hvis man gør det med wallstickers, så er de også nemme at skifte ud, efterhånden som pigerne vokser op, og måske hellere vil have noget mere teenager agtigt på væggene. Wallstickers pigeværelser er noget man ser mere og mere, og jeg kan godt forstå det, for det er virkelig nemt at sætte op, og der findes et utal af forskellige wallstickers til pigeværelser. Vi fandt vores wallstickers via nettet, da vi søgte på wallstickers piger, og frem kom https://smartstickers.dk/wallstickers/bolig/pigevaerelset/ som virkelig bare havde det som vores tøser ønskede sig. Nu var vores den ene pige helt vild med aber, og når vi var på markedspladser, var det altid abe bamser der kom med hjem, så selvfølgelig skulle der også være aber på hendes wallstickers.

Det er nemt at sammensætte flere wallstickers, og i vores tilfælde kom aberne til at hænge over hendes seng, så de var sammen med alle de andre tøj aber, der sad på rad og række oppe i sengen. På resten af væggen, fik vi så lavet en skov til hendes aber, så den også kunne føle sig hjemme – det var hendes udsagn, og heldigvis kunne det også lade sig gøre med de wallstickers til pigeværelse, som der fandtes på hjemmesiden.
Ud over hendes wallstickers på pigeværelset, så fik vi andre lige en wallstickers med tekst med vores værdier, som vi kunne hænge i vores entre, så alle vores gæster kunne se dem.
Vores wallstickers sidder stadig på væggene, så man må sige at det er en god kvalitet, da jeg har hørt fra andre, at nogle wallstickers nemt falder af, det gør de her heldigvis ikke. Prisen var også helt ok, og det gør også, at vi ikke tænker over det ret længe, hvis pigerne vil have noget andet op og hænge.
For mig er wallstickers en nem løsning på at gøre nogle kedelige hvide vægge meget spændende og livlige at se på, og det kræver ikke ret meget.

Comments are closed.

0 %