Industri og Erhverv

Toiletvogne

Der findes ikke noget mere irriterende end når ens badeværelse skal renoveres, om det så er fordi der er et rør der er sprunget eller det er fordi man vil have et nyt badeværelse – Jeg selv var i en sådan situation da der sprang et vandrør under badeværelsesgulvet, og jeg kunne simpelthen ikke overskue hvordan jeg skulle kunne overleve uden at kunne komme i bad eller på toilet i så lang tid som det kom til at tage.
Det var min forsikringsmand der fortalte mig at der ville komme en toiletvogn til at stå udenfor, og at de nok skulle finde en af de toiletvogne som passede til mit behov. Nu behøvede den jo ikke være mega stor, da vi jo kun var mig og min datter. Jeg ved ikke hvad jeg havde forestillet mig da forsikringsmanden talte om toiletvogne, men jeg jeg mindes de toiletvogne der var på festivalerne, og de var jo ikke ligefrem de mest lækre.

Jeg blev meget overrasket over at se hvor lækker en toilet vogn der blev stillet op foran mit hus – det var både rummeligt, og pænt, og nemt at gøre rent – selvfølgelig skulle jeg ud af mit hus, og over i toiletvognen, men det gjorde at vi overlevede vores renovering af bad og bryggers.
Ud over at det var en af de mindre toilet vogne, da vi kun var os to, var den rigelig stor til os, der var god plads til at vende sig, og vaske og tørre sig, der var endda også en lille bænk hvor man dels kunne sidde eller lægge sit tøj.
Udover at man kan anvende sådan et mobilt toilet til vores tilfælde, så er det også smart til byggepladser, og andre steder hvor man har brug for et toilet for en kortere periode – og jeg har da også set disse toiletvogne i større størrelser til markedspladser eller udendørs aktiviteter hvor der er mange mennesker der kan have behov for at komme på toilettet.
Jeg syntes det er en nem løsning, for både private og erhvervsfolk.

Comments are closed.

0 %