Sport og fritidsliv

Tai Chi undervisning online

Der er flere og flere kurser der kommer online, og nu kan vi også blive undervist i Tai Chi online. Det er faktisk en rigtig god ide, for det er ikke altid at der lige er en underviser som Torben Bremann lige henne om hjørnet. Jeg selv har gået til Qi Gong og Tai Chi for år tilbage, og kunne faktisk godt tænke mig at lære og genopfriske det igen – men for mig er der lidt langt ind til Torben Bremann, men når det nu kan fås online, så er muligheden der jo igen. Torben Bremann er en af mine foretrukne læremestre – jeg ved at han underviser på et meget højt niveau, ikke at forstå at jeg skal være så dygtig for at blive undervist af ham, men han har så stor viden og indsigt, så hans faglighed ligger på et højt niveau, og det kan jeg godt lide.

Tai chi og Qi Gong online

Selvfølgelig vil det for mig være det bedste, hvis jeg kunne have Torben Bremann for mig selv og så fysisk tilstede – det ville være det mest optimale – men når det nu ikke er en mulighed for mig, så er tai chi online med Torben Bremann det næstbedste jeg kan få. Det vil så næsten være som en til en undervisning, og det har jeg det godt med. Jeg vil kunne få undervisningen i min stue, og kunne praktisere det når jeg har lyst til det indenfor visse rammer. Det bliver dejligt at komme i gang igen med Tai Chi.

Comments are closed.

0 %