Service og Økonomi

Momssvig og advokater

Momssvindel er et alvorligt problem i Det Forenede Kongerige og koster regeringen milliarder af pund hvert år. Der er en række måder, hvorpå kriminelle kan udnytte systemet, men den mest almindelige er ved at kræve moms tilbage på varer, der aldrig er blevet købt. Dette kan gøres ved at oprette fiktive virksomheder og bruge falske fakturaer til at kræve momsen tilbage. Kriminelle kan også undgå at betale moms ved at undlade at oplyse om indtægter fra salg eller ved at importere varer uden at betale moms. Ud over at koste staten penge, stiller momssvig også ærlige virksomheder ringere. Det anslås, at momssvig koster virksomhederne i Det Forenede Kongerige omkring 2 mia. pund om året. Regeringen har indført en række foranstaltninger for at forsøge at bekæmpe momssvig, men indtil videre har disse foranstaltninger ikke haft megen succes. Så længe der er smuthuller i systemet, vil der altid være folk, der er villige til at udnytte dem til økonomisk vinding. Kontakt en eller flere Strafferetsadvokater hvis du kommer i problemer omkring moms.

Hvordan laver folk momssvig?

Der er en række måder, hvorpå folk begår momssvig, men den mest almindelige er ved bevidst at angive værdien af deres salg for lavt eller for højt. Dette kan ske på flere måder, bl.a. ved hjælp af falsk fakturering, ved at bruge skuffeselskaber til at skabe kunstige transaktioner og ved ikke at oplyse alle indtægter. Andre metoder omfatter fejlagtig angivelse af typen af solgte varer eller tjenesteydelser for at opnå en lavere momssats og ukorrekt ansøgning om momsfritagelse.

Momssvindel koster den britiske regering milliarder af pund hvert år, og det anslås, at op til 10 % af al moms, der opkræves, går tabt på grund af svindel og fejl.

Comments are closed.

0 %