Hus og have

Malerarbejde af højeste kvalitet

Der er stor forskel på maler arbejde, og hvordan det udføres, det har jeg lært gennem årene. Nogle firmaer, sætter lærlinge til at udføre noget af deres nemme eller lettere malerarbejde, og det er også helt fint, da der næsten altid er en mester der lige godkender tingene efter arbejdet er udført. Kommer det så til de lidt mere krævende opgaver, så trækker malermesteren selv i arbejdstøjet, og udfører et professionelt stykke malerarbejde af højeste kvalitet. en dygtig maler, sørger for at lytte til kundens ønsker, for at imødekomme disse. Nu er det jo ikke kun at male vægge, lofter eller dørkarme og paneler – der er jo stadig mange der også gerne vil have tapetseret deres stue eller sat glasvæv op et eller andet sted i huset.

Tapetsering

Så er vi vist ovre i den lidt sværere afdeling – og det er der ikke mange der tør kaste sig ud i. Maler-ingemann.dk som er en dygtig maler og malermester, var nok en af dem jeg ville bruge, hvis jeg stod og ville have tapetseret min stue – de er et malerfirma nordsjælland, og som gerne vil påtage sig denne opgave. Jeg kan huske jeg selv engang ville forsøge at tapetsere mit værelse, og det gik ikke lige så godt. Som så mange andre, og som mange tegneserier også viser, ja, så faldt tapet banen lige ned i hovedet på mig. Efter flere forsøg, opgav jeg, smed det hele i skraldespanden, og ringede til malerfirmaet, som så kom ud og hjalp mig med projektet.

Comments are closed.

0 %