Boligindretning

Læringstårn til små børn

Vi kender alle den lille skammel som man lige henter og skubber hen til det lille barn, så de kan komme hen og op og se hvad det er der sker på køkkenbordet – det har man nu udviklet på, og kalder det for et læringstårn, det gode er at det er meget mere sikkert end den lille skammel. Herudover så ved man også hvor ens barn er når det står i et læringstårn, hvor man med den lille skammel, måtte smide det man havde i hænderne, fordi barnet var gået ned og ved at lave ulykker et andet sted. Et lærings tårn er altså meget mere sikkert at anvende for både den voksne og barnet. Det var https://woodif.dk/shop/moebler/laeringstaarn/ som har dette læringstårn, fandt jeg da jeg ledte efter træmøbler til børneværelset, og det er jeg den dag i dag rigtig glad for.
Det var nemt at samle læringstårnet, ikke som man plejer med søm og skruer, men med et klik system, der også gør det nemt at skille ad igen når man ikke længere har brug for læringstårnet.

Jeg kan rigtig godt lide det rå og stilrene design som Woodif har på deres produkter, det gør også at man kommer lidt tættere på det naturlige udseende som man forventer at møbler har – det gør også at det bliver mere bæredygtigt når det så fremstilles på en bæredygtig måde.
Vi har været rigtig glade for det læringstårn til børn, og det har gjort at vi har mere tid til at tage vores børn med hen til køkkenbordet og fået dem inddraget i både at være med til at lave maden men også til at vaske op. Læringstårnet giver netop mulighed for læring ved at gøre, og for at de kan inddrages i mange daglige gøremål, uden at man er bange for at de falder ned.
Man kunne også kalde læringstårnet for et aktivitetstårn, for man både lærer og laver aktiviteter når man er i tårnet.
Jeg tænker jo, at der burde stå en af disse læringstårne eller aktivitetstårne i et hvilket som helst hjem.

Comments are closed.

0 %