Mad og Sundhed

Lækker forret med knivmuslinger

Det kan være svært at finde på noget nyt og spændende, der samtidig er nemt at tilberede, når man vil lave lidt lækkert til gæster. Prøv fx at lave Grillede muslinger som en nem lille forret, eller som et supplement til en tapas anretning. Her er en hurtig opskrift på grillede knivmuslinger, der er en velsmagende og anderledes lille ret. Du skal bare bruge 1 dåse knivmuslinger, 2 fed hvidløg, 1/2 citron, persille og en god olivenolie.

Start med at hakke hvidløget fint, og bland det sammen med olivenolie og masser af persille. Lad blandingen hvile. Når blandingen har stået lidt, varmes en pande op på medium varme. Når panden er varm tilsættes en smule af olivenolie blandingen. Dræn væsken fra knivmuslingerne og læg dem derefter på pande. Resten af olieblandingen hældes over muslingerne på panden. Vend knivmuslingerne et par gange, så de bliver let farvede på begge sider. Derefter anrettes de på en tallerken og dryppes over med lidt citronsaft.

Brug retten som tapas ret eller anret muslingerne på tallerkener med en god salatbund som en spændende og anderledes forret, og servér med et stykke godt flûtes og lidt hvidløgssmør til.

Dåser kan holde sig længe. Køb nogle dåser knivmuslinger og opbevar i køkkenskabet. Så kan du hurtigt og nemt altid lige lave noget lækkert og spændende, hvis du får uventede gæster. Og en ret som knivmuslinger er ikke noget, som de fleste mennesker er vant til at få, så det kan blive en positiv overraske at servere samtidig med, at det er hurtigt at tilberede.

Comments are closed.

0 %