Biler og sjov

Garanti på udførte autoreparationer

Det er altid godt at få en garanti på det arbejde man får udført af andre mennesker – desværre er det ikke altid sådan, men hos K2 Biler kan man få 3 års garanti på det udførte arbejde, og det i sig selv er en god sikkerhed for at det dels er dygtige automekanikere der udfører arbejdet, og at de både er professionelle og troværdige. Det er nogle af de værdier jeg har, når jeg sender min bil på værksted – for om nogen, så har jeg ikke haft tillid til autoværksteder tidligere. Efter jeg har haft min bil på værksted hos https://k2biler.dk/ har jeg fået en helt anden opfattelse, og det hænger sammen med den garanti de giver på deres udførte arbejde – samtidig så filmer de også lige bilen og det de har lavet eller det der trænger til at blive repareret.
tidligere kunne man selv eller ens mand kunne fikse de fleste reparationer på ens bil, men sådan er det ikke længere, for nu sætter man en eller anden dims på motoren, og ud kommer en strimmel papir der fortæller mekanikeren hvad der er galt med bilen – og han fikser det.

På den ene side er det lidt irriterende at alt er blevet så elektronisk, men på den anden side, så er det meget mere sikkert at køre i sin bil når man ved at den ikke fejler noget, eller man selv har rodet med bilen og måske ikke lige gjort det efter bogen. Jeg bruger det autoværksted i Ballerup, der giver garanti på udført arbejde, så kan jeg altid brokke mig, hvis jeg ikke er tilfreds, eller bilen ikke kører som den skal efter reparationer eller eftersyn. Jeg syntes det er nemt og ligetil at booke tid til bilen, for det kan jeg gøre hjemmefra, og jeg kan også altid få et tilbud på en given reparation der skal udføres.
Skulle min bil så gå hen og ikke længere kunne klare de lange køreture, eller jeg bliver træt af at køre i den, så har jeg også muligheden for at købe en ny brugt bil hos dem.

Comments are closed.

0 %