Industri og Erhverv

Fra kulde mod varme

Der er langt fra en bjælkehytte i det nordlige, hvor sneen dækker jorden og man mærker den kolde vind, og til et subtropisk klima, hvor man kan bade under et vandfald i en flod, og hvor vandet har en behagelig temperatur.

Jeg elsker begge steder, og hvem siger ikke at der ikke findes et sted på jorden hvor jeg kan have begge dele.

Bjælkehytten der kunne være placeret i nærheden af vand faldet med den dejlige flod nedenfor, bjælkehytten kunne stå foroven af vandfaldet, og så kunne jeg have den skønne udsigt derfra, pakke en lille taske, tage vandrestøvlerne på, og så begive mig ned til floden.
Nogen gange kan det nemlig også blive for varmt for mig, og så er det jo dejlige med begge årstiderne – men nu ligger landet ikke sådan at jeg bor sådan et sted, så derfor rejser jeg derhen i verdenen hvor jeg kan få opfyldt de ønsker jeg har for enten det kolde eller det varme – meget flytbar.

Comments are closed.

0 %