Uddannelse og ledelse

Et gribende foredrag der leger med bevidsthed og nonverbal kommunikation

Savner du et underholdende og lærerigt foredrag? Noget der både vækker en større bevidsthed og også vil få dig til at grine?

Med Kropssproget.dk bliver du opmærksom på, hvordan krop og mimik taler på dine vegne. Bliv bevidst om dine kropssignaler og lær at læse dine omgivelser. Vi vil sørge for, at det foregår med et smil på læben og med stor forbindelse til publikum.

Måske føler du allerede at du er i tæt kontakt med din krop, men det er en større opgave at afkode alle signaler fra egen krop samt dem du modtager fra andre. Så hvorfor ikke gøre det sjovt at lære?

Det er ret så underholdende, når du først kommer i gang og for alvor bliver opmærksom på alle de signaler, du tidligere har misset.

Samtidigt kan det være nyttigt for dig at bruge dit kropssprog mere hensigtsmæssigt. Brug dit kropssprog mere bevidst efter et underholdende foredrag fra Kropssproget.dk. Du kan være sikker på at komme hele vejen rundt i kroppens kroge. Alt fra ansigtsmimik til kropsholdning bliver nøje studeret og sat i værk. Det gælder uanset om du ønsker at blive bedre til at aflæse og forholde dig til hvad en anden person udtrykker eller vil have styr på din egen kommunikation. Alle kan være med hos kropssprog.dk.

Der er kun én ting at sige: Brug dit kropssprog mere bevidst. Du kan lære det hele gennem et underholdende foredrag som ikke sprænger budgettet. Få et foredrag som engagerer publikum og får alle op af stolene.

Comments are closed.

0 %